[ad_1]

In Romania, 54% dintre tineri vor sa porneasca o afacere conform studiului Insights PulseZ 2022, dintre care 36% se uita la aceasta optiune cu un orizont pe termen lung, de peste un an. Intraprenoriatul este o oportunitate pentru acesti tineri care gandesc si actioneaza ca niste antreprenori si vor sa se implice in deciziile si operatiunile antreprenoriale ale firmei.

Programul VSFA (Vreau Sa Fiu Antreprenor) al Romanian Business Leaders anunta un nou eveniment inedit, pe data de 1 noiembrie, unde antreprenori si intraprenori vor participa la o discutie ampla despre cum a aratat cariera lor, ce provocari au intampinat si care au fost secretele succesului de astazi. Evenimentul este dedicat tinerilor care isi doresc sa inteleaga mai bine, direct de la antreprenori si intraprenori sau oameni care gestioneaza echipe de intraprenori, ce presupune fiecare optiune de cariera si cum pot face o alegere informata asupra directiei de dezvoltare a carierei lor.

Detalii pe Reusita.ro

Articolul Intraprenoriatul: oportunitate pentru cei 36% dintre tinerii care vor sa fie antreprenori in viitor a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link