[ad_1]

O, ce veste minunată! Săptămâna aceasta, Teatrul „Toma Caragiu” își așteaptă spectatorii cu o premieră a secției Dramă: producția „Cântăreața cheală”, regia Cristian Ban.

Secția Revistă vă propune 3 comedii din care nu lipsesc suspansul și situațiile inedite.

De asemenea, spectacolele incitante ale Teatrul de Animație Imaginario îi vor încânta cu siguranță pe cei mici, care vor lua parte la aventuri minunate, în timpuri și locuri de poveste.

NU RATAȚI: Cântăreața cheală – joi, 20 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Prima piesă de teatru scrisă de Eugène Ionesco, „Cântăreața cheală” este un simbol al creației sale, fiind scrierea care l-a consacrat ca reprezentant al teatrului absurd.

Liniște! Se repetă! – vineri, 21 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului Toma Caragiu. Sub atenta supraveghere a unui povestitor, care devine personaj al propriei piese, domnițe dornice de măritat și domni mai juni sau trecuți de prima tinerețe își caută perechea, într-o piesă cu influențe din comedia de’ll arte.

Ziua Recunoștinței – sâmbătă, 22 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Membrii echipei unui teatru se confruntă la un casting a cărui miză este un contract de doi ani în China. Concursul dă naștere unor ciocniri spumoase și amuzante, prin intermediul cărora spectatorilor li le arată un crâmpei din ceea ce se întâmplă cu adevărat în spatele cortinei.

Crimă la Howard Johnson – duminică, 23 octombrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un spectacol în care comicul și incredibilul situației sunt surse inepuizabile de râsete copioase, „Crimă la Howard Johnson” prezintă povestea unui triunghi conjugal în care fiecare personaj ajunge să fie, pe rând, victimă și „nelegiuit”.

Pecetea fermecată – miercuri, 19 octombrie, orele 10.15 și 12.15, și joi, 20 octombrie, ora 10.15, sala Teatrului de Animație. Contele de Cocoșilă trebuie să găsească o modalitate de a recupera inelul fermecat ce a fost transmis din generație în generație în familia lui, și pe care un cocoș năzdrăvan l-a înghițit.

Califul Barză – vineri, 21 octombrie, ora 18.00, și duminică, 23 octombrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație. Maleficul vrăjitor Kașnur îi preschimbă în berze pe califul Rașid și vizirul Mansor, însă aceștia decid să-l înfrunte și pornesc într-o aventură plină de peripeții pentru a rupe blestemul.

BUCURAȚI-VĂ DE TEATRU!

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Articolul PREMIERA la Teatrul ploiestean: „Cantareata cheala” a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link