[ad_1]

Primăria capitalei a început semnarea parteneriatelor cu universitățile și din București în vederea dezvoltării și promovării activităților de cercetare, a unor proiecte sau programe de formare și orientare în carieră.

Joi, 23 februarie 2023, primarul general Nicușor Dan a semnat primul acord de parteneriat împreună cu rectorul Academiei de Studii Economice din București, Nicolae Istudor.

„Printre proiectele pe care le-am discutat se numără cooptarea de experți din cadrul Academiei de Studii Economice pentru consultanță în anumite proiecte, cursuri de perfecționare pentru angajații Primăriei Municipiului București și programe de internship pentru studenții ASE în cadrul PMB.

De asemenea, avem în vedere promovarea Bucureștiului ca centru universitar pentru studenți străini, inclusiv prin organizarea unui Târg Educațional Internațional în București prin care să se realizeze schimburi de experiență la nivelul factorilor decizionali ai Universităților pentru stabilirea unor colaborări viitoare între instituțiile de învățământ.

Parteneriatele între Municipiul București și instituțiile de învățământ superior din capitală vor fi semnate în baza Hotărârii C.G.M.B 560/31.10.2022”, a transmis edilul.

Articolul START parteneriate de anvergura intre Primaria Capitalei si universitati apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]