0746 939 993
0

Termeni si conditii

Societatea care ofera produsele si serviciile prezentate pe site-ul www.huseok.ro este Megatek Activ S.R.L., denumita in continuare “Vanzator”, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/12529/2010, avand CUI RO27835232.

Parcurgerea si folosirea site-ului www.huseok.ro de catre orice persoana fizica sau juridica care foloseste site-ul cu scopul de a se informa sau de a achizitiona produsele comercializate, denumit in continuare "utilizator", reprezinta acordul acestuia fara limitari sau rezerve a prezentelor Termeni si Conditii.

Plasarea unei comenzi se poate face direct de pe site-ul vanzatorului, prin e-mail sau telefonic la datele de contact furnizate. In cazul unei comenzi telefonice, cumparatorul trebuie sa confirme comanda in scris prin e-mail, dupa citirea si acceptarea prezentei sectiuni privind Termeni si Conditii.

La momentul confirmarii unei comenzi, cumparatorul isi exprima acordul privind incheierea contractului si isi asuma obligatiile ce-i revin.

Ne rezervam dreptul de a exista erori la inserarea automata a detaliilor produselor pe site: descriere, fotografie, pretul si numar de articole in stoc, si la confirmarea automata a comenzilor. In cazul unor erori, va rugam sa contactati reprezentantii nostri.

Politica de confidentialitate

Vanzatorul se obliga ca datele personale ale Cumparatorului sa nu fie difuzate catre terti. Cumparatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Colectarea datelor personale introduse de catre utilizator in formularul de comanda are ca scop informarea utilizatorului referitor la starea comenzii plasate pe site, promovarea marcilor, produselor si a serviciilor oferite, livrarea produselor comandate, expedierea materialelor promotionale prin mijloace electronice. Nu sunteti obligat sa furnizati aceste date, insa acestea sunt necesare la prelucrarea cererii dvs si onorarea serviciilor oferite de vanzator. In acelasi scop sunt folosite datele furnizate telefonic, prin e-mail sau verbal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vanzatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o altă persoana.

In conditiile legii, la cererea scrisa a utilizatorului datata si semnata, vanzatorul are obligatia de a confirma solicitantului, gratuit, pentru o solicitare pe an, daca prelucreaza sau nu datele sale personale, sa rectifice, blocheze, actualizeze sau sa stearga, transforme in date anonime, in mod gratuit, datele care nu sunt conform legii 677/2001.

Utilizatorul este direct raspunzator de datele pe care le pune la dispozitia site-ului, luandu-si obligatia de a furniza date reale. Orice eroare sau prejudiciu survenite in urma declararii unor date false sau eronate nu constituie obiect de raspundere din partea vanzatorului, eventualele prejudicii produse utilizatorului din aceasta cauza fiind suportate de catre acesta. Daca unele din datele furnizate de dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, avem rugamintea sa ne contactati cat mai curand pentru rezolvarea situatiei.

In urma introducerii datelor cu caracter personal, utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca informatii, materiale promotionale prin intermediul e-mail, apel telefonic, SMS, Posta/Curieri sau alte modalitati de comunicare.

Garantie

Garantia reprezinta obligatia legala si contractuala pe care vanzatorul o are fata de utilizator, in legatura cu calitatea produselor si serviciilor oferite.

Obligatia de garantie a vanzatorului ia nastere in momentul ridicarii coletului in cazul produselor expediate prin curier.

Garantia este valabila doar pentru accesoriile montate si instalate in service-uri autorizate. Toate produsele comercializate de vanzator trebuie montate, aplicate sau instalate in ateliere specializate, magazine de profil sau service-uri GSM autorizate. Vanzatorul nu este responsabil de daunele produse de utilizarea incorecta a produselor achizitionate.

Nu fac obiectul garantiei: defectiunile aparute in urma montarii, utilizarii sau manipularii neadecvate a produselor de catre cumparator. (exemple: aplicare incorecta a foliilor de protectie, distrugeri intentionate, etc.).

De asemenea, nu fac obiectul garantiei produsele ce prezinta urme de uzura in conditii normale.

Garantia oferita clientului inceteaza la atingerea termenului de valabilitate, respectiv dupa o perioada de doi ani de la data achizitionarii.

Nu fac obiectul garantiei alte produse decat cele achizitionate de utilizator, produse ce nu apar in in factura de achizitie.

Utilizatorul care a constatat primirea unui produs necorespunzator poate face uz de garantia oferita de vanzator, in temeiul legii nr.449/2003. Aceasta constatare se va efectua in prezenta unui reprezentant al vanzatorului.

Daca produsul receptionat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile prezentate pe site sau prezinta defecte, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru a fi inlocuit cu un alt produs sau poate opta pentru rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta. Daca valoarea produsului inlocuitor este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Daca un anumit produs nu poate fi inlocuit cu un altul identic sau similar, atunci se va restitui contravaloarea acestuia.

Perioada maxima de timp in care problemele legate de garantie sunt solutionate este de 15 zile calendaristice.

Pentru solutionarea garantiei este necesar sa respectati unul din urmatorii pasi:
a) sa ne contactati in scris la adresa de e-mail contact@huseok.ro, mentionand numele dvs., numarul facturii de achizitie si un numar de telefon;
b) sa ne contactati telefonic la numarul 0757 582 213.

Este obligatoriu ca produsul ce face obiectul rezolvarii garantiei sa fie insotit de de o copie sau originalul facturii de achizitie, pentru a se face dovada efectuarii tranzactiei si a identificarii produsului.

Politica de retur

Conform O.U.G. nr.34/2014, cumparatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile in care se poate retrage dintr-un contract incheiat la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele privind cheltuielile de transport pentru retur.

Pentru returnarea produselor este necesar sa ne expediati prin intermediul unui e-mail numarul facturii, numele dvs. si un numar de telefon pe adresa contact@huseok.ro, cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/receptionarii produsului.

Returul produselor se va face prin intermediul serviciului de curierat. In caz de retur, costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator si pot fi scazute din valoarea ce trebuie returnata acestuia, conform legislatiei in vigoare. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de o copie a facturii de achizitie.

In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit sau de reducere a costului de transport (vanzatorul suporta o parte din costul de transport pentru fiecare experiere) vanzatorul isi rezerva dreptul de a opri din suma ce trebuie restituita o diferenta ce reprezinta costul de transport gratuit sau partial pentru expedierea initiala,

In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice sau chimice, lovituri sau zgarieturi, accesorii lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Vanzatorul va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data la care este informat de cumparator despre decizia de a se retrage din contractul incheiat la distanta. In acelasi termen de 14 zile, cumparatorul este obligat sa returneze produsele primite, iar vanzatorul poate amana rambursarea sumei pana la data receptionarii produselor.

Nu se accepta coletele sosite retur in sistem ramburs.

Plata si livrarea produselor

Plata produselor achizitionate de cumparator se poate face ramburs la curier.

Livrarea produselor se realizeaza prin intermediul serviciilor de curierat. Costurile aferente livrarii vor fi suportate de cumparator.

Vanzatorul nu este raspunzator de programul de livrare, de intarzierile sau daunele provocate din culpa firmelor de curierat sau postale. Orice pretentii legate de serviciile de transport urmeaza a fi solutionate in contradictoriu cu firmele de curierat sau Posta.

Tarifele aferente serviciilor de livrare sunt cele practicate de terti si difera in functie de marimea coletului si distanta de livrare. Costurile de transport vor fi comunicate de catre vanzator cumparatorului, la momentul expedierii.

Prin acceptarea livrarii, cumparatorul este de acord cu tarifele de expeditie si a duratei aproximative de livrare.

Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru nicio situatie ce tine de intarzierea sau neefectuarea expeditiilor, dupa incredintarea acestora catre societatile colaboratoare care efectueaza livrarea coletelor.

De asemenea, vanzatorul nu raspunde in cazul imposibilitatii livrarii produsului din culpa clientului daca acesta nu a putut fi contactat, nu a fost gasit la adresa de livrare, a amanat livrarea sau a solicitat schimbarea datelor de livrare curierului

Litigii

In cazul aparitiei oricaror neintelegeri intre vanzator si cumparator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila. In cazul aparitiei unui litigiu, partile accepta, conform legislatiei in vigoare, competenta instantelor judecatoresti de la sediul vanzatorului.

Copyright

Pozele aferente produselor comercializate sunt proprietatea vanzatorului, orice folosire neautorizata a acestora intrand sub sanctiunile legislatiei in vigoare. Bannerele publicitare si textele acestora sunt, de asemenea proprietatea vanzatorului. Logo-urile operatorilor de telefonie sau a producatorilor afisate pe site sunt proprietatea respectivelor entitati, orice drept asupra acestora apartinandu-le, vanzatorul afisandu-le pe site doar in scop informativ.

Dispozitii finale

Valoarea maxima a despagubirilor datorate de vanzator unui client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de vanzator de la clientul respectiv.

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul vanzatorului sunt disponibile in limita stocului.

Vanzatorul isi rezerva dreptul unilateral de a schimba, corecta, adauga si/sau retrage acesti termeni fara o notificare prealabila, aceste schimbari intrand in vigoare in momentul publicarii pe site.