[ad_1]

„Astazi, 03.11.2022, UAP Prahova a depus la sediu de la Brazi al SC Termo Ploiesti o adresa prin care a solicitat ca indiferent de momentul la care se vor incheia contractele de furnizare energie termica si apa calda pentru asociatiile de proprietari afiliate UAP Prahova sa procedeze la emiterea facturilor evidentiate pentru fiecare luna in parte, respectiv o factura pentru luna octombrie 2022 si o factura pentru luna noiembrie 2022 si nu cumulat pentru ambele luni in parte. Numarul d inregistrare al solicitarii este : 543/03.11.2022.

Practic, UAP Prahova a solicitat ca in aceasta luna, SC Termo Ploiesti sa factureze cat de repede se poate ce a furnizat in ultima decada a lunii trecute. Am solicitat acest lucru pentru a evita disconfortul care s-ar putea crea proprietarilor de apartamente din asociatiile pe care le reprezentam, dupa ce au fost nevoiti sa stea atatea luni fara apa calda, iar acum sa plateasca sumele cumulate pentru serviciile primite, care pentru unii vor insemna o cheltuiala mare.

De asemenea, presedintele UAP Prahova, Eugen Cristescu a cerut directorului comercial Sorin Nicolae, de zile intregi drafturile de contract ce urmeaza a fi incheiate cu asociatiile de proprietari, dar acesta ii spune de fiecare data ca nu le-a vazut juristul/avocatul. Aceasta lipsa de profesionalism a avocatului, oricine ar fi el, daca despre el este vorba si nu despre indolenta conducerii noului operator, creeaza prejudicii in primul rand acestuia si apoi proprietarilor daca e va ajunge la facturarea comuna a lunilor octombrie si noiembrie.

Daca acesta este modul in care sunt tratate in continuare asociatile afiliate la UAP Prahova si de noul operator, dupa ce ne-am chinuit cu fostul, care ne-a mintit ca nu functioneaza nici CAF 2, nici TAG, atunci vom intra in lupta directa cu cei care conduc SC Termo Ploiesti SRL.

Deci, cerem la modul cel mai clar urmatoarele:

Infiintarea unui Call Center de urgenta

Intocmirea contractelor si punerea lor la dispozitia asociatiilor de proprietari, urgent

O lista cu toate PT-urile din Ploiesti

 Facturarea sa nu fie facuta cumulat pe octombrie si noiembrie sau in orice alte luni impreuna ci numai separat

Altfel, ne rezervam dreptul de a identifica mijloacele legale de a va trage la raspundere”.

Este ceea ce a transmis oficial, joi, conducerea UAP.

Nu ne ramane decat sa speram ca totul se va rezolva cu discermant pentru binele ploiestenilor.

Articolul UAP Prahova solicita de urgenta mai multe lucruri noului operator de termie. Printre ele se afla contractele cu asociatiile, iar facturile sa nu fie cumulate pe doua luni! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link